Behandlingar

I studion eller på distans

Regndroppsmassage

En effektiv och välgörande behandling 

Jag är certifierad i denna teknik där vi använder oss av eteriska oljor från Young Living, ett företag som är världsledande inom eteriska oljor av hög kvalitet. 

En eterisk olja destilleras från växtdelar, bark mm, och har hög terapeutisk verkan. I regndroppstekniken använder vi oss av flera olika oljor, oljorna appliceras på fötterna och på ryggen. Tekniken innehåller ingen ”klassisk” massage utan fjäderlätta strykningar, men effekten är som att du har fått en riktigt genomgång. 

Behandlingen är bra för immunsystemet, hjälper dig med ryggproblematik och skapar balans. Den är gynnsam för dig som är stressad eller har varit/ är utmattad.  Som alla behandlingar är det olika för alla hur den påverkar oss. 

Jag rekommenderar att du duschar innan behandlingen och sen väntar så länge som möjligt innan du duschar igen för att oljorna ska få verka så länge som möjligt.

Tar du medicin eller har problem med hjärta mm så kontakta läkare innan. 

Behandlingen tar cirka 90 minuter och den passar bäst på eftermiddagen då man kan bli rätt mör efteråt. 

Regndroppsmassage klassisk 75-90 min

En djupt avslappnande och välgörande behandling med eteriska oljor från Young Living. Denna massage är skonsam men effektfull då oljornas terapeutiska verkan kommer till sin fulla rätt. Oljorna appliceras med teknik som är unikt framtagen av grundaren till Young Living, Gary Young, man börjar på fötter och sedan rygg och ryggrad. Denna passar bra för dig med ryggbesvär, stress, utmattning, skolios, eller en trött sliten kropp. För allra bästa resultat behöver du boka minst 3 sessioner med någon veckas mellanrum. Jag erbjuder två varianter en med de klassiska regndroppsoljorna och en för känslomässigt stöd där jag väljer oljor för det du specifikt behöver. I den senare behöver du specificera vad du önskar hjälp med.

Regndroppsmassage känslomässigt stöd 90 min

I denna behandling så är tekniken* densamma som i den klassiska men jag använder andra oljor som jag väljer ut efter ditt behov. Denna passar dig som är stressad, utmattad och som känner att du har känslor som stagnerat i din kropp. För allra bästa resultat behöver du boka minst 3 sessioner med någon veckas mellanrum. *En djupt avslappnande och välgörande behandling med eteriska oljor från Young Living. Denna massage är skonsam men effektfull då oljornas terapeutiska verkan kommer till sin fulla rätt. Oljorna appliceras med teknik som är unikt framtagen av grundaren till Young Living, Gary Young, man börjar på fötter och sedan rygg och ryggrad.

Intuitiv energihealing 75 min

 En djupt avslappnande session för kropp och själ. I denna behandling renar jag dina energifält, balanserar chakran och använder mig av de verktyg som kommer till mig: healing, kristaller, sång, ljud, eteriska oljor, kanalisering och beröring.

Reikihealing 45 min Endast i studion

Reikihealing är en mjuk och skön energibehandling för kropp och själ. När man ger Reiki så går alltid healing dit den ska så även om du inte känner något särskilt vet med dig att du får det du behöver. Många känner värme, stickningar, ser färger och annat under en session. Varmt välkommen att boka denna sköna behandling.

Chakrabalansering 30 min i studion eller på distans

Denna behandling balanserar dina chakran och renar ditt energifält. Jag placerar ut kristaller på dina chakra, ger sedan healing på varje. Använder även en pendel.