Din unika själsdesign

Human Design är en själskarta som leder dig hem

Varmt välkommen! 

Jag är så glad att du valt att gå med i denna grupp! Om du älskar personlig utveckling, att ständigt vilja veta mer om dig själv så har du kommit helt rätt. Detta är något jag själv brinner för och vill hjälpa andra med. 

Jag tror det finns ett före och efter – Human Design – för alla som hittar hem till det. Så är det sannerligen för mig och då har jag bara vetat om det sedan maj/juni 2021. Så fort jag fick höra om det blev jag oerhört nyfiken och började genast leta information om det.

Sedan dess har jag läst på oändligt många hemsidor, instagraminlägg, lyssnat på poddar, djupdykt och förkovrat mig. För att tillslut förstå att detta är något jag vill jobba med på många sätt. Så då tog jag steget att hoppa på en kurs för att kunna komma igång och dela med dig! 

Även om jag håller på att “lära mig” så känns det som om jag redan förstår det på en djupare nivå, som om det är pusselbiten som platsade in perfekt inuti mig. Redan nu börjar jag kunna ana vilken energityp andra är, ser hur andra kan bli hjälpt av att börja leva sin design. För det är själva SYFTET med denna grupp. Att du ska LEVA din design. Det räcker liksom inte med att läsa och tro att man förstår, det handlar om att välja att följa det som gör dig unik. Att se vilka gåvor DU har och hur DU kan omfamna dem på bästa sätt. 

Mitt mål är att hjälpa dig förstå din själskarta. Så att du kan skapa mera flöde och överflöd i ditt liv. Du tar till dig det just du behöver. Detta system är för att ge kraft! Visa dig dina styrkor! Ingen är bättre eller sämre än någon annan. Du är skapad som du är för att din själ vill att du ska lära dig vissa saker i livet. Och du väljer själv hur du vill bemöta dem. 

Det är alltid ditt val. Livet verkar alltid FÖR dig inte MOT dig. Glöm aldrig det. 

 

Så nu bjuder jag in DIG till att hänga med mig på resan, jag känner att det bästa sättet att lära mig är att börja dela. Därför ville jag skapa en grupp där jag kan öva på att ta stegen en efter en. Även om du säkert som mig vill veta allt på en gång så finns det en mening i att ta det steg för steg. För detta system är komplext och inget man tar till sig på en dag. 

Oftast så delar man upp det i olika nivåer, typ som grund, fördjupning och avancerad, eller level 1, 2, 3 osv. 

För oavsett hur mycket du lär dig om hur just din själskarta ser ut så går vi alltid tillbaka till steg 1. Din energityp och din strategi. Always back to basics. 

Så är du redo? för nu kör vi!