Fotoceremoni

Väck liv i ditt inre väsen

Utforska din inre längtan

Vad längtar inom dig att få komma ut? Den här fotoceremonin är till att utforska din inre längtan, det vilda vackra som finns inom dig. Vem är hon vad vill hon säga dig? 

Alla är unika. Så ingen session blir den andra lik, eftersom vi släpper taget om förväntningar och föreställningar kan vi bara låta det som ska komma fram få komma fram.

Kanske dansar du. Kanske vrålar du. Kanske omfamnar du ditt inre barn.

Det här är en unik chans att få leka och ha kul låta fantasin flöda! Så ge dig själv en upplevelse du inte visste du behövde.

Tänk att ha ett foto på dig själv när du är i ditt sanna jag, ditt levande väsen – din inre Vildkvinna. Det fotot påminner dig om vad som finns där inne i dig och som längtar att få komma ut, fotot kan vara fin inspiration och vägledning på din unika väg här i livet.

 Jag tror att du som vill komma till mig förstår vad jag pratar om för du är redan på väg, du har lämnat ditt gamla jag för att utforska det nya, det nya i att kunna uttrycka dig fritt, att möta dina rädslor och bejaka dina skuggor.

Så kom och lek, släpp alla måsten för en stund. 

 

Det här är för dig som:

▲ Vill möta möta moder jord och hennes element

▲ Vill släppa taget om en kostym som inte passar längre

▲ Vill öppna upp för den villkorslösa kärleken till sig själv och andra

▲ Vill våga vara sitt sanna jag och leka med uttryck

▲ Vill fånga sitt väsen på bild och rama in

▲ Vill visa världen den hon är

▲ Vill väcka sitt inre väsen

▲ Vill inspirera andra

▲ Är det vilda vackra

❤︎ 

Så här går det till – på ett ungefär

Räkna med att det tar en halv dag beroende på hur många ni är förstås.

Vi kommer överens om tid och plats. 

Vi ses på uttalad tid och börjar med en ceremoni för att komma in i rätt stämning och väcka ditt väsen till liv. Vi tänder om möjligt en eld där vi kan släppa taget och bjuda in. Men också hålla oss varma när kylan kryper på, det finns även värmande dryck. Under cermonin kommer du renas och guidas till att koppla samman dig med moder jord. Om det inte är för kallt så byter du även om till de kläder du valt att ta med dig som du känner att du kan stå i din kraft i.

När tiden känns rätt sätter vi igång med fotograferingen! Är ni en grupp så tar jag bilder på er alla tillsammans samt enskilt. För att hålla värmen när det blir kallare kommer jag bjuda in till rörelse och kanske även sång. Under fotograferingen av enskilda så kan övriga hålla elden vid liv. 

När vi är klara samlas vi igen för att sluta cirkeln och tacka moder jord för sin gåva till oss. Då får du även dela med dig vad du tar med dig från sessionen. 

Att tänka på: 

Ta med varma kläder och sköna skor gärna något som är enkelt att dra på om det är lite kyligt under fotograferingen.
Ska vi vara på klippor etc. så stadiga skor är att föredra om vi inte kan vara barfota.

Ha gott om tid före och efter fotograferingen att landa och tona in/ut.

 

 

Kan verkligen rekommendera denna fotoceremoni som är så mycket mer än fina bilder. Det handlar om att väcka livskraft och stå i sin kraft, acceptans och självkärlek, väva drömmar å mer. Tack Erika för att du kliver fram i världen med detta 😍💖🙌 

Kirsi Li Wahlström

Business Coach , Blissum.se

Jag verkligen avskyr att fotografera mig men shit vad kul den här fotosessionen med Erika var. Det var ceremonier, galenskap, dans bland löven. Att få göra det med Kirsi var bara så jäkla kul. Vilda hjärtan som inte håller tillbaka. Börjar känna mig så där galet kär i livet och hösten gör mig gott 🙂

Agneta Nyholm

Författare, School of Graceful Living

Jag har blivit fotograferad av Erika och nu är bilderna klara. Så himla fina! Kan verkligen rekommendera alla att göra en fotosession med henne. 

Marja Bennett

Lärare i Alexanderteknik, Sinnesro och Kroppslycka.se

✭ Din investering ✭

Känner du dig kallad? Längtar något inom dig att få leva ut? Då ska du känna dig varmt välkommen att höra av dig. Om du är intresserad och vill veta mer eller redo att boka direkt kontaktar mig via formuläret nedan eller e-post info@erikaira.se

 

Om du/ni reser långväga så finns det möjlighet att boka boende här.

Vill du hellre att jag kommer till dig? Kontakta mig så ser vi på möjligheten till det. Då tillkommer milersättning.