Jorda

Retreat

18-20 september 2020

Landa mjukt i myllan och hitta hem i dig själv

I höst är det ÄNTLIGEN dags att kalla in dig kvinna som längtar efter att få jorda sig, komma ner i myllan, landa, pausa en stund från omvärlden. Varmt välkommen till
J O R D A -retreat.

Där fokus är på att komma hem till dig själv. Genom rörelse, meditation, maten vi äter, övningar som hjälper dig få fatt på den där kärnan djupt inom dig, som bär vissheten, som vet vad du behöver. 

Den här helgen landar vi på våra fötter, rotar våra rötter, känner in. Går sakta, låter kropp och själ få uppmärksamhet. Vad längtar du efter, vad vill du ha mer av i ditt liv? Frågor som får svar när du blickar inåt. 

Vi är ute i naturen, vi äter vegetarisk/vegansk mat som ger oss näring och kraft, vi bjuder in rörelse, yoga, reflektion och samhörighet. I en liten grupp skapar vi ett starkare band. Till vår hjälp finns även eteriska oljor som hjälper oss att nå känslor, frigöra blockeringar, släpper taget om det som håller oss tillbaka och upplyfter det som vill bubbla ut. 

Så kom och J O R D A dig. Du är väntad.

Den här helgen är för dig, hela dig, att landa, hitta kraft och förbereda dig för en ny årstid

Välkommen till Näsåker i Ångermanland.

Vi samlas alltså på en plats där människor mötts sedan urminnes tider. Här vandrar vi in i urkraftens fotspår.

Du kommer att bo i en stuga intill nipkanten med en fantastisk utsikt. Stugan är fullt utrustad med dusch och kök. Det är 2-3 personer i varje stuga men ni får varsitt sovrum (om en sover i allrummet).

Vi äter alla måltiderna tillsammans i yoglokalen eller utomhus.

Snacks, te och kaffe finns.

En bit bort finns yogalokalen där vi kommer hålla till. Där finns kök och matsal.

 

Tider

Vi ses kl. 15.00 på fredagen den 18 september utanför era stugor.

Retreaten avslutas samma tid på söndagen den 20 september.

Allt som händer däremellan är magi, kärlek och gemenskap.

I cirkeln möts vi och delar från hjärtat – det är där vi kan hålla varandra, lyssna och beröras

Att tänka på

Covid-19 är fortfarande något vi behöver ta på stort allvar. Därför ombeder jag dig att inte komma hit om du har minsta symptom.

Vi tar de nödvändiga åtgärder som behövs för att göra denna upplevelse så bra som möjligt utan att ta några onödiga risker.

Var gärna omtänksam när du besöker de offentliga platserna i vår by.

Att ta med

Yogamatta/liggunderlag (ullmattor / yogamattor finns att låna)
Varma kläder
Sängkläder
Handduk
Sköna lediga kläder att kunna röra dig fritt i.

 

Ta dig hit

Det går bussar från Sollefteå till Näsåker vid 12.30 på fredagen och hem runt 17.40 på söndagen. Om möjligt kan ni som kan gärna samåka.

Åker du tåg kan du åka till Kramfors och ta anslutningsbussar därifrån. 
Ybuss går till Sollefteå. 

Erika Esbjörnsdotter

Jag har sedan ett tag känt ett kall att hålla en retreat för kvinnor, en plats att mötas och dela med varandra. Det finns något oerhört vackert och starkt när vi möts på det sättet.

De senaste åren har jag jobbat mycket med min egna personliga utveckling och kommit till en punkt där jag vill bjuda in andra att göra detsamma. Nu utforskar jag olika vägar att göra detta på varav en är detta.

En annan väg jag klivit in på är läkande örter och eteriska oljor, något som väcker en urgammal kunskap inom mig. Via oljorna har en ny värld öppnats sig och jag kan bjuda in oljorna i allt det jag gör varför de också kommer ha en betydande roll under denna helg.

Med mig har jag min fina vän Yem, som kommer finnas till hands, laga ekologisk och närodlad mat från våra grönsaksodlare här i Näsåker. 

Jag längtar innerligt tills vi ses!

Väl mött i kärlek och ljus Erika 

 

Är du redo att omfamna allt som är du – och säga välkommen hem till dig själv

Så här bokar du

Retreaten kostar 3,800 kr inklusive boende och mat fredag middag – söndag lunch.

Boka via formuläret här nedan när du fått din bekräftelse betalar du in 500 kr i bokningsavgift. Bokningsavgift återbetalas inte vid eventuellt återbud*. Du kan dela upp betalningen i två om du önskar men hela beloppet ska vara avbetalat senast 18/9.

Endast sex platser tillgängliga

*Om det blir nya restriktioner som göra vi inte kan hålla retreaten så återbetalas hela ditt inbetalda belopp.

Blir du sjuk återfår du inbetalt belopp minus bokningsavgift. Meddela snarast att du inte kan komma. Du kan också överlåta din plats till någon annan om du vill.