Läka med ord

Vägledning via brev

Konsten att skriva.

Konsten att lyssna mellan raderna.

I tider då allt känns skört, våra relationer förändras, några faller bort andra förstärks.
Vi spenderar mer tid framför dator, videolänk och messengersamtal.
Kanske har du glömt bort dig själv, slutat lyssna eller kanske har du börjat lyssna för första gången.

Det är när vi skriver som vi får kontakt med en djupare sanning, den som kanske inte är så enkel att sätta ord på men när vi skriver stannar vi upp för att tänka, känna in vad vi vill förmedla. Att skriva kan vara så förlösande. Så läkande. Ord som finns på pränt de försvinner inte om vi inte eldar upp dem eller kastar bort. Ord på pränt kan vi alltid gå tillbaka till och omvärdera, förstå och analysera. 
Är du på en plats där du behöver hjälp att få klarhet i en riktning? Kanske in en relation du inte vet om den är bra för dig längre, eller ett jobb som du önskar lämna. Önskar du få sätta ord på dina känslor, få svara på frågeställningar som leder dig framåt, få inspirerande ord som ger dig hopp?

Jag öppnar nu för vägledning via brev. En sätt för både dig och mig att få tid att läsa och återkoppla, känna in, begrunda, låta orden få formas. Du kanske har ett specifikt problem du vill ha hjälp med, eller bara någon som lyssnar med ett öppet hjärta.

Vem är jag?

Jag som håller i detta heter Erika Esbjörnsdotter jag har själv gjort en personligt utvecklande resa de senaste åren som stärkt min självkänsla och utmanat mig att visa mitt autentiska jag mer.

Jag är inte utbildad terapeut eller coach men är en medmänniska som har en stark intuition och vilja att hjälpa andra. Jag känner ofta in det subtila det som står mellan raderna. 

Jag är högkänslig och har en stark intuition (har jag förstått mer och mer när jag lärt mig lära känna den). Bor på landsbygden i Ångermanland med min son snart tre år på halvtid. Driver eget företag och är oberoende distributör för Young Living som är känd för högkvalitativa eteriska oljor och växtbaserade produkter.

Säger ditt hjärta JA

Vi börjar med ett inledande brev* där du får beskriva din situation och vad du vill ha hjälp med. Sen svarar jag och du känner in om detta är något för dig. Vill du gå vidare så brevväxlar vi fem varv. Så du får totalt fem brev från mig och du svarar fem gånger. 

 

Vill du fortsätta så går det givetvis bra. 

Just nu erbjuder jag tre personer: 

pris per brev 555 kr

5 brev för 2500 kr

*OBS detta är alltså e-post inte fysiska brev.