En kärleksfull spegling
– lär dig älska din kropp

Ett program med fem träffar online där vi lägger fokus på vår kropp för att bli mera vän med den.

Du är den du är. Du har fått din kropp för att det är bara du som kan bära den. Kroppen får utstå så mycket förakt och lidande för att vi som människor har skapat föreställningar om hur en kropp ska se ut för att bli accepterad.

Nu är det dags att ta tillbaka våra kroppar och låta dem bli vårt heliga tempel. I det här programmet gör vi en u-sväng och styr bort från ideal och den ”perfekta” kroppen. Istället övar vi på att omfamna oss själva med ödmjukhet och acceptans, låter kroppen får säga vad den vill ha för att må bra. Vårt mål är att du ska bli än mera du, hitta lust och glädje i att låta din kropp få ta sin plats. Vi gör det tillsammans för det är i cirkeln det magiska kan ske, så välkommen att kliva in du med.

Jga vet att det finns ärr hos många av oss. Sår som skapades under ung ålder och som kanske aldrig fått läkas. Det blev tydligt under en av mina Vildkvinna-fotograferingar, då något väcktes hos mina deltagare. Det var då ärren blev synliga, inte bara för att de skulle stå framför en kamera men även att de skulle vara sanna i sig själva. Jag kände mig oerhört ödmjuk inför deras processer och den längtan jag hade väcktes och blev starkare. Hur skulle jag kunna hjälpa dem att nå mera acceptans att bli mera fria i sig själva. Jag insåg där och då att detta är något jag återkommit till de senaste åren men inte reflekterat så mycket mera på, förrän nu.

Jag själv bär också på sår. Att jämföra mig med andra som jag tyckte hade den perfekta kroppen, att inte vara vän med hur jag blivit skapt, de fula fötterna, de utstående höfterna, ja, jag kände mig som en tjej i en killkropp. Mina bröst utvecklades sent och förblev små, jag fick aldrig några kvinnliga kurvor. Men även om jag är smal så har jag haft perioder då jag känt mig tjock och att magen varit ”bullig”. Idag känner jag mig ganska ok med min kropp, den är för mig och jag är tacksam för att ha fått den, men jag skulle vilja bli bättre på att ge den mera kärlek och rörelsefrihet. 

Min innersta önskan är att du ska få var en kvinna som står i sin kraft. Som är redo och vill ta steget fullt ut och visa ödmjukhet och respekt för den kropp du fått att bära genom livet. Men för att ta dig dit behöver vi skapa trygghet och tillit. Vi behöver gå varsamt fram för det som kan väckas på vägen och det som behöver helas. Jag vill hålla det spacet. Det är min uppgift. 

Men även om detta är något som kan gå på djupet så vill jag också att det ska vara kul och inspirerande. Vi ska väcka våra innersta längtor, bjuda på oss själva och ha roligt på vägen.

För jag tror de flesta av oss behöver lite mera lust och skönhet i våra liv. Lite mera ooomph! 

Mitt program för detta har jag valt att kalla En kärleksfull spegling – lär dig älska din kropp. 

Den löper över fem veckor. Där vi ses online varje fredag totalt fem gånger och jobbar med olika övningar, vi har delningar och en privat FB-grupp där vi kan ge varandra stöd och support på resan. 

Online-träffarna beräknas pågå cirka 2,5 timmar under de timmarna kommer vi bland annat få ta del av olika övningar jag skapat, samt meditera och dela våra egna berättelser. För det är minst lika viktigt att få veta att man inte är ensam, att vi kan stärka och stärkas av varandra. Så du som deltagare spelar en viktigt roll i din medverkan i gruppen. Men jag kan givetvis inte tvinga någon att dela men jag hoppas att vi tillsammans kan skapa en trygg miljö så det ska kännas självklart. 

Om du inte kan närvara på online-träffen så kommer de även spelas in. Men jag rekommenderar att du avsätter tid att delta på dem live. Dessutom är det bra att avsätta tid för reflektion och att ta tid att göra de olika övningarna för om du vill förändra på riktigt så krävs det lite jobb för att nå ända fram. 

Vem är detta för då? Jag tror att du som lockas av detta är medveten om dina sår men att du redan är på vägen att bli hel men kanske känner att det är några pusselbitar som fattas. Du har jobbat med dig själv och är intresserad av självutveckling. Du känner dig redo att dela dina upplevelser med andra och kan känna samhörighet med andra kvinnor. 

Jag är inte utbildad psykolog eller terapeut så har du mera djupliggande problematik behöver du kanske söka certifierad hjälp. Min uppgift är att få fler att mjukt omfamna sina kroppar och acceptera dem som de är, hylla dem och tacka dem för att den bär oss genom livet. 

Känns det här om något du skulle behöva? Tveka inte att anmäla ditt intresse redan idag! Du kan skicka ett mail eller skriva upp dig på Vildkvinna-brevet så får du första tjing på att boka.

Kärlek & ljus Erika

De fem modulerna

Här ser du ett smakprov på vilket fokus varje modul har. Dessutom kommer vi ha guidade meditationer, skrivövningar och delningar varje gång vi ses. I vår facebook-grupp kan vi stötta varandra och jag kommer hålla en och annan live för lite boost och pepp på vägen. 

modul 1

Hopp om en bekvämare kropp

Vad behöver du för att må bra? Hur kan vi skapa rutiner som håller.

modul 2

Att ta tillbaka sin kropp

Vi tittar tillbaka på tiden som tonåring och de mönster som skapades då.

modul 3

Get dressed for success

Hitta ditt uttryck, rensa ut det gamla och ta fram det nya.

modul 4

På bara skinnet

Att se sig själv i spegeln med acceptans och ödmjukhet. 

modul 5

Dags att hångla upp dig själv

Vi skriver ett manifest till oss själva och firar att vi bär våra kroppar med stolthet. 

Programstart 24 januari 2020  Obs framflyttad datum kommer!

Vi kör igång en första omgång av detta program den 24 januari 2020!
Vi kommer att ses på FREDAGAR mellan kl. 9.30 – 12.00 och vi ses på Zoom, en länk kommer skickas ut i god tid före varje träff och alla träffar kommer spelas in. 
Det blir dagtid just nu men planerar även en kvällskurs när jag har möjlighet att hålla det kvällstid.

Aktuella datum: 

24 jan modul 1 start 
31 jan modul 2
7 feb modul 3
14 feb modul 4
21 feb modul 5 och avslutning

Eventuella ändringar kan ske dessa meddelas innan i god tid. 

Din investering: 

 Program på fem träffar 2,5 timmar per gång för endast 5,555 kr (inkl. moms) 

Och om du prenumerar på Vildkvinna-brevet så får du 655kr i rabatt!  

Dessutom får du:

❤︎ Tillgång till en privat Facebook-grupp där deltagare kan stötta och peppa varandra.
❤︎ Övningar som hjälper dig på din väg mot en kärleksfullare kropp.
❤︎ Vara del i en cirkel där vi kan stötta varandra och ta del av andras upplevelser.
❤︎ En liten extra boost i en av modulerna som är hemlig just nu 😉

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att klicka på knappen här nedan.
Du får en bekräftelse och platsen blir reserverad när du har betalat in hela avgiften till kontot du får i bekräftelsemailet. Begränsat antal platser.
Anmälan är bindande. Vill du dela upp betalningen i två så går det bra meddela det vid bokningen. 

Anmälan är öppen så länge det finns platser kvar och senast till och med den 20/1-2020

Varmt välkommen! 

Använd gärna kontaktformuläret här om du har frågor.

10 + 7 =