Reclaim your power within

Vägledning i grupp för kvinnor

För dig som vill bli starkare i dig själv
och lära dig lita och lyssna till din själs röst

Är du trött på att känna dig överväldigad?

Vill du ta kommandot över ditt liv?

Välkommen till vägledning i grupp för kvinnor under tio veckor

Det är lätt att tappa bort sig i dagens uppmärksamhetssamhälle. Där vi ska synas och och bli synad, där yta går före innehåll. Jämförelsesjukan kan vara otroligt påfrestande och göra så att man väljer att inte synas eller hålla tillbaka sig själv.

Jag har själv varit där och hamnar fortfarande där ibland. Syftet med denna grupp är att ge dig en plats att stärka din självkänsla, ge dig en trygg och hållande plats att utforska dig och dina gåvor. 

Vi ses fem gånger varannan vecka.

Under våra träffar kommer vi jobba med olika teman såsom:

  • hinder/blockeringar
  • vem är ditt autentiska jag
  • vad/vilka är dina energitjuvar
  • och vad är din unika gåva som andra borde få ta del av

Inför varje träff kommer jag dela en fil med uppgifter att jobba med till vi ses. Vi kommer att använda oss av appen Telegram så du behöver inte ha Messenger/Facebook för att delta.

Där kan vi dela våra erfarenheter, stötta och peppa varandra. Våra träffar hålls på Zoom som också behöver laddas ner.

***Dessutom får alla en personlig intuitiv vägledning från mig och du har tillgång till mig via personliga meddelanden på utsatta tider.***

Vem är jag?

Jag som håller i detta heter Erika Esbjörnsdotter jag har själv gjort en personligt utvecklande resa de senaste åren som stärkt min självkänsla och utmanat mig att visa mitt autentiska jag mer.

Under resans gång har jag tagit hjälp för att jobba med mina blockeringar och hitta min unika gåva. Och det är att hjälpa kvinnor ta makten över sina liv. Dels genom att stärka deras självkänsla, men också att ta beslut som tar dem framåt, det kan vara att lämna en relation, ett jobb eller ett gammalt jag som gjort sitt.

Jag är högkänslig och har en stark intuition (har jag förstått mer och mer när jag lärt mig lära känna den). Bor på landsbygden i Ångermanland med min son snart tre år på halvtid. Driver eget företag och är oberoende distributör för Young Living som är känd för högkvalitativa eteriska oljor och växtbaserade produkter.

Säger ditt hjärta JA

Om detta kallar dig så tveka inte att höra av dig med eventuella frågor eller bokning! Du når mig på messenger, DM eller mejl: till hej@erikaesbjornsdotter.se

 

Kan du inte delta en träff så kommer våra träffar att spelas in.

Start 20/5 kl. 10-11.30 ca, 3/6, 17/6, 1/7, 15/7 vi ses torsdagar kl 10.00!

Din investering

2500 kr inkl.moms

Du kan delbetala i två om 1250 kr 

Begränsat antal platser