Regndroppsmassage

För kropp, själ & sinne

Regndroppsmassage

En effektiv och välgörande behandling 

Jag är certifierad i denna teknik där vi använder oss av eteriska oljor från Young Living, ett företag som är världsledande inom eteriska oljor av hög kvalitet. 

En eterisk olja destilleras från växtdelar, bark mm, och har hög terapeutisk verkan. I regndroppstekniken använder vi oss av flera olika oljor, oljorna appliceras på fötterna och på ryggen. Tekniken innehåller ingen ”klassisk” massage utan fjäderlätta strykningar, men effekten är som att du har fått en riktigt genomgång. 

Behandlingen är bra för immunsystemet, hjälper dig med ryggproblematik och skapar balans. Den är gynnsam för dig som är stressad eller har varit/ är utmattad.  Som alla behandlingar är det olika för alla hur den påverkar oss. 

Jag rekommenderar att du duschar innan behandlingen och sen väntar så länge som möjligt innan du duschar igen för att oljorna ska få verka så länge som möjligt.

Tar du medicin eller har problem med hjärta mm så kontakta läkare innan. 

Behandlingen tar cirka 75 minuter och den passar bäst på eftermiddagen då man kan bli rätt mör efteråt. 

 

 

Regndroppsmassage 650 kr

Denna grundbehandling tar cirka 75 minuter. Vi börjar med att applicera oljorna på dina fotsulor och därefter längs din ryggrad.

RDT Deluxe 950 kr

För dig som vill ha lite mer. I denna något längre behandling så börjar jag med en energirensning av din kropp och aura. Du får dessutom lättare massage på hela din kropp då använder jag en olja som heter orto ease för ömma trötta muskler.

Prova på 350 - 550 kr

Vill du prova på först och se om det är något för dig?

Boka en fotbehandling 20-30 min 350 kr
Boka en ryggbehandling ca 50 min 550 kr