Vildkvinna-retreat

NYA datum kommer inför 2020! 

En helg att utforska ditt inre väsen

Det är dags att kalla in er, vildkvinnor som vandrar själens väg. Hit till en uråldrig samlingsplats för folk i alla tider, att leta upp dina gamla fotspår som leder dig in i ditt heliga tempel där din visdom finns. Det här blir en helg att komma ner på jorden, grunda för att förankra dig, stanna upp och lyssna in. En helg för dig och din själ tillsammans med andra vildkvinnor, en helig cirkel där vi kan vara oss själva helt och fullt. Ärligt och vackert.

”Deep within she could hear the whispers of her soul, a voice so familiar it felt like coming home…”

Jag är bortom denna jord så glad att få presentera denna retreat! Det har legat och marinerat ett tag och efter en förfrågan om att fota Vildkvinna med chans till övernattning så landade allt på plats. För många läs de flesta 😉 av er bor ju i andra delar av landet därför vill jag erbjuda något lite mera djupgående och transformerande. Inte bara får du chansen att komma hit till nipornas land du får ta del av uppväckande ceremonier, mjukgörande yoga, uppiggande rörelse, vacker natur och god vegetarisk/vegansk mat.

Tillsammans utforskar vi det vilda vackra inom dig och oss alla som deltar, vi skapar en helig cirkel, en trygg plats att utforska på. För det är i cirkeln vi ser varandra, ger varandra plats, där vi möts på lika villkor och där allt får finnas.

Själva fotograferingen kommer ske under ceremonier och workshops för att du ska få se dig själv när du är i din kraft. Det kommer bli MAGISKT! Jag kan nästan lova att du kommer få se din transformation på bild denna helg.

Den här helgen är för dig, för mig och alla andra som vandrat före oss och de som kommer efter.

Om du känner dig kallad då är det meningen att du ska komma.

 

Så här tänker jag mig upplägget på ett ungefär: 

Vi börjar på torsdag eftermiddag kl 17 med incheckning och genomgång av helgen. Därefter äter vi en god middag och avslutar med att öppna cirkeln och lära känna varandra. Resten av dagarna är våra enda ¨någorlunda¨ fasta hålltider frukost, lunch och middag. Under dessa dagar så har du möjlighet att utforska Vildkvinnan i dig, det vilda vackra, på olika sätt, genom ceremonier, delningar i vår cirkel, egentid, meditation och workshops.

Fotografering kommer att ske under de olika aktiviteter som hålls dessa dagar och detta oavsett väder! (så länge jag kan använda kameran förstås) Det blir såklart en utmaning men jag tänker att det finns en mening med allt och är inte vädret som du önskar så finns det kanske något i det du behöver utforska. 😉

Detta är på ett ungefär hur jag ser att upplägget kan bli men DU är lika delaktig i utformningen därför så vill jag att vi tillsammans planerar in eventuella önskemål osv. Jag har lämnat utrymme för egentid så du kan vila, skriva, eller annat som du känner att du behöver.

 

Det praktiska: 

Ni bor tillsammans i ett hus med sex bäddar där ni delar rum två och två. Huset ligger centralt beläget i Näsåker och har ljusa fräscha rum. Parkering finns.

Frukost delar vi upp så att ni turas om att fixa förutom fredagmorgon då det är yoga då serveras ni frukosten.
Det mesta av maten kommer att lagas åt er men vi kommer även tillsammans fixa någon eller några måltider. Det kan vara att vi ska äta ute eller någon middag vi gör ihop. Allt kommer finnas på plats.

▲ Sängkläder finns men ta med handduk (och ev. bastuhandduk)
▲ Ta med kläder för väder vi kommer vara ute mycket.
▲ Ta gärna med något varmt och mjukt till fötterna
▲ En Yogamatta
▲ Ta gärna med något som du tycker om, ett smycke, en sten eller klädesplagg
▲ Filtar kommer finnas
▲ Ni delar sovrum
▲ Vi hjälps åt att diska och ni turas om att laga frukost

Eld – för att släppa taget, komma närmare och väcka liv

Anmälan

Anmälan är öppen till den 10 sep kl 10.00

Anmälan görs via bokningsformuläret när du skickat anmälan får du en bokningsberäftelse om att betala in 1500kr för att behålla din plats. OBS Bokningsbekräftelse skickas först när minst tre Vildkvinnor anmält sig! 

Anmälan är bindande och gäller från det du har satt in bokningsavgiften på 1500 kr på kontot, när du fått bokningsbekräftelse ombeds du betala omgående.

Bokningsavgiften återbetalas inte om du ångrar dig eller får förhinder på annat sätt.

Restrerande belopp kommer på faktura och ska betalas senast den 20 sep 2019

Detta retreat är öppet för max sex deltagare!

Glöm inte fylla i ev. allergier eller preferenser.

Har du frågor? Skicka ett mail till info@erikaira.se

Retreaten hålls i Näsåker, Sollefteå kommun.

 

✭ Din investering ✭

Pris och datum för 2020 retreat kommer! 

 

 

En helg för dig med allt detta att njuta av!

▲   Välkomstceremoni
▲   Mjukgörande yoga
▲   Naturmeditation
▲   Eldceremoni
▲   Trumresa
▲   Frigörande rörelse
▲   Bastubad och bad i älven för den hågade 😉
▲   Skön natur
▲   Den personliga resan som är unik för just dig
▲   God närproducerad mat vegetarisk/vegansk
▲   Samhörighet och delaktighet
▲   & Magiska Vildkvinnafoton!