Själens kall

Ta dig närmare
det du är ämnad att göra

För dig som är REDO

Att ta ett steg närmare din själs längtan

Att visa dina gåvor 

Att släppa det som håller dig tillbaka

Att lämna plats och något nytt

Ja, detta är för dig som är redo eller vill bli redo. Som känner en stark inre längtan att få skala av en gammal kostym. Göra plats för något nytt. Sätta frön och låta dem spira. 

Precis som i Vägvisaren som kommer fortsätta vara för dig som är i en relation, så är Själens kall mer inriktat till dig som vill gå vidare när det gäller andra områden i livet. Kanske lämna ett jobb, kliva in i något nytt, bryta upp något som gjort sitt. 

Jag valde att skilja på dem för att när jag blir guidad i denna process så skiljer sig de budskap som jag får till mig och istället för att förvirra med att erbjuda två saker i samma så har jag helt enkelt separerat dem och det känns helt rätt – just nu.

Själens kall en själslig resa där vi öppnar dina dörrar och hittar ditt blueprint.

Det där som gör dig unik, speciell och alldeles underbar.

Genom enskilda samtal, skrivövningar och vägledande inspelningar hjälper jag dig hitta hem, så att du kan kliva ut med självklarhet och värde. 

 

Är du puppan på väg att bli en vacker fjäril

– redo att ta sina första vingslag

Vem är du?

Jag tror att du är en kvinna som kanske inte kommit ur den spirituella garderoben ännu men gärna vill eller som vill utforska den mer. Du känner att du har något att dela men vet inte hur eller vad, du vill hjälpa andra, du är öppen och redo att ta dig an en ny riktning i livet. 

Hur går det till?

När du tackar ja till att påbörja detta så är vi igång. Vi börjar med att boka in våra samtal som sker varannan vecka så du har tid att gå igenom det material som du också får. Du får en aktivering där vi bjuder in gudinnan Isis att vara med oss under processens gång. Våra samtal sker jämna veckor då det passar mig bäst men skulle det inte passa dig så kan vi göra en överenskommelse. Samtalen är på cirka 60 minuter och syftet är att du ska få bli speglad i det du befinner dig i och få intuitiv vägledning av mig.

Detta ingår

Du får 5 x 60 minuters enskilda samtal 

5 brev med guidade meditationer, skrivövningar och vägledande ljudklipp

Dessutom tillgång till mig via meddelanden på utsatta tider

Din investering

7,500 kr inkl. moms

Du kan delbetala i tre om 2,500 kr

Så kära du, hur landar detta i dig? Kan du redan nu tona in för att känna vad ditt hjärta vill förmedla? Litar du på din inre guidning?

Om du känner JA men ändå tvekar – fråga dig vad behöver du för att ta ett beslut och finns det något jag kan göra för att hjälpa dig?

Kontakta mig så bokar vi in ett 15 min lära-känna-samtal.

Skicka mejl till hej@erikaesbjornsdotter.se