Vägvisaren

När du behöver stöd
att ta ett beslut i en relation

Ta dig från ovisshet till klarhet

Är du i en relation men osäker på om det är rätt för dig?

Tvekar du på om du och din partner ska fortsätta tillsammans?

Har du påbörjat en resa som fått dig att vakna?

Längtar du efter att få kliva in i något nytt?

 Är du redo att ta ett steg mot din själs längtan?

 

Kära du, står du där – med ena foten i det gamla trygga och den andra på väg åt ett annat håll? Har du vaknat och insett att du behöver göra en förändring för att komma vidare? Vare sig det är en relation du överväger att lämna eller om det är ditt gamla liv eller jobb som du är redo att lämna bakom dig så är detta för dig.

 Jag har själv varit där. Jag har själv stått med ena foten i det gamla trygga och den andra på väg åt ett annat håll. Jag har vaknat och insett att jag behöver göra en förändring för att komma vidare. 

För mig betydde det att avsluta en nästan elva år lång relation. Ett beslut som tog lång tid att komma till men som var helt rätt för mig och oss. Men vägen dit var allt annat än enkel. Att leva i mittemellan-landet är tärande och tar så mycket energi. Tillslut insåg jag att jag måste bestämma mig, vad är det jag vill och vad behöver jag just nu. För att få syn på det tog jag hjälp, stöd i processen som var så värdefullt. 
Nu vill jag hjälpa dig att göra denna process med guldkornen ur det jag själv använde mig av. En personlig guidad resa för dig att komma till ett besut som är grundat i kärlek och värdighet för dig och alla involverade. 

Jag vet att det kan bli en tuff resa att välja att separera men jag tror att om man kan komma bortom sår och identiteter som man skapat i relationen och hitta till sin innersta kärna så är beslutet grundat på något helt annat. 

Om du är redo att gå från ovisshet till klarhet, om du är redo att  utforska din själs längtan så har du kommit rätt.

Varmt välkommen kram Erika

Vägvisaren är en tio veckor själslig resa där vi utforskar din innersta längtan, din själs röst och hjärtats önskan.

Genom enskilda samtal, skrivövningar och vägledande inspelningar hjälper jag dig till din sanning bortom den yttre fasaden, för att du ska hitta klarhet i vad du behöver göra.

 

Är du redo att ta nästa steg
– längtar du till att få klarhet och komma vidare

Efter dessa veckor kommer du vara mera redo att ta det där svåra beslutet

Hittat hem i dig själv och din själs längtan

Fått tid att lyssna på din egen visdom som finns inom dig

Tagit ett steg närmare din sanning

Vem är du?

Jag tror att du är en kvinna som påbörjat en inre resa, som känner ett kall, som har gåvor att dela med världen. Du har öppnat för det spirituella men där relationen inte riktigt hängt med. Där du känner att dina nära och kära inte förstår vad det är du gör, kanske har du ingen att dela detta med. Du känner att du vill kliva ut men håller dig tillbaka. Du önskar vägledning och stöd att ta dig vidare, någon som ser dig och förstår. 

Hur går det till?

När du tackar ja till att påbörja detta så är vi igång. Vi börjar med att boka in våra samtal som sker varannan vecka så du har tid att gå igenom det material som du också får. Du får en aktivering där vi bjuder in gudinnan Isis att vara med oss under processens gång. Våra samtal sker jämna veckor då det passar mig bäst men skulle det inte passa dig så kan vi göra en överenskommelse. Samtalen är på cirka 60 minuter och syftet är att du ska få bli speglad i det du befinner dig i och få intuitiv vägledning av mig.

Detta ingår

Du får 5 x 60 minuters enskilda samtal 

5 brev med guidade meditationer, skrivövningar och vägledande ljudklipp

Dessutom tillgång till mig via meddelanden på utsatta tider

Din investering

7,500 kr inkl. moms

Du kan delbetala i tre om 2,500 kr

Så kära du, hur landar detta i dig? Kan du redan nu tona in för att känna vad ditt hjärta vill förmedla? Litar du på din inre guidning?

Om du känner JA men ändå tvekar – fråga dig vad behöver du för att ta ett beslut och finns det något jag kan göra för att hjälpa dig?

Kontakta mig så bokar vi in ett 15 min lära-känna-samtal.

Skicka mejl till hej@erikaesbjornsdotter.se